Giantissimo i banerekord fra dødens

Sune Hansen Veterinärpraktik AB & DH Sport 
præsenterer Fast Riders Cup

Med en sletning var der bare seks heste tilbage i Montéløbet og det var Smooth Ride, der tog spidsen fra start med Grady Boom Bay udvendig for sig.

 

Sidstnævnte overtog dog snart føringen og hele tiden havde Michelle Mønster redet Smokin Joe op indvendig, mens Giantissimo blev efterladt udvendig uden ryg for Anette Uglebjerg.

 

Ståhlebos King angreb fra 2. par udvendig i sidste sving med Smokin Joe udvendig på sig og på opløbshjørnet blev det til galop for sidstnævnte.

 

Det stod og vajede lidt mellem Ståhlsbos King og Giantissimo, men de sidste 100 meter blev det hele sat på plads, da Giantissimo gik frem og vandt på 15,9/2180 volte - ny banekord - mens Ståhlebos King tog andenpladsen.

 

- Det var en rigtig fin hest jeg fik tilbudt i dag og 100% i år her på NFT er da meget sjovt. Jeg siger helt klart ja tak igen, hvis jeg bliver spurgt en anden gang. Han er helt vildt stærk og det er virkelig fedt igen at sidde på en rigtig fransk igen. Jeg sad bare stille og holdt ham lidt på biddet for han gjorde jo det hele selv, sagde Anette Uglebjerg efter sejren med den Morten Juul-trænede hest, der afsluttede den sidste halvbane i 1:12-fart.