Så lykkedes det!!!

EDC Nykøbing F.'s løb
Amerikanerløb
Borups Atlas har gået rigtig godt de første to 2024-starter, men uden at kunne vinde, da han har mødt rigtig gode heste og derfor blevet henvist til andenpladsen.

 

Denne gang tog Søren Johansson det roligt fra start og dannede agterlanterne, mens Empty Glass tog spidsen og åbnede 14,8/500 inden Bushwhack P T kom farende til dødens og sørgede for 15,3/1000.

 

700 meter fra mål gik Borups Atlas til angreb og det bed godt for Tobin Kronos-sønnen, der havde Highway Flamingo med i sin ryg.

 

Sidste sving rundt overtog han kommandoen, men nu havde Katia Bøgedal fået bakket store stærke Hurricane Bøgedal fri og han kom nu farende i 4. spor.

 

Foran havde Borups Atlas dog fået nogle længder og spænding blev der aldrig, da han for Søren Johansson sejrede på 15,6/2140 auto før en positiv Hurricane Bøgedal, mens Ginger Babe tog tredjepladsen.

 

- Jeg synes han har gået superløb de sidste gange uden at vinde så man tvivlede jo lidt på, at det kunne lykkes. Han løb og stak lidt i det i dag og derfor beholdt vi også skoene på. Han havde lidt kvaler med at komme op i fart, men det blev bedre og bedre og da jeg kørte så gik det over stok og sten. Da vi så kom foran løb han og bremsede lidt så jeg måtte trække det norske hovedlag og så gik han igen, sagde Søren Johansson efter sejren, der blev taget med 1.13-fart den sidste halvbane.